Od úterý 9.11. do neděle 14.11.2021 podáváme husí speciality.
předkrm |
Husí jatýrka na červeném víně, bruschetta |
Goose liver in red wine, bruschetta |
150 Kč |
nebo / or |
Husí rillettes s cibulovou marmeládou a domácím chlebem |
Goose rilletes with onion marmelade and home made bread |
150 Kč |
polévka |
Kaldoun z husích drobů se zeleninou |
Goose offal soup with vegetables |
95 Kč |
hlavní chod |
Přes noc pečená Svatomartinská husička plněná jablky a tymiánem, červené zelí, jedlé kaštany, karlovarský knedlík |
Overnight roast from St. Martin’s goose stuffed with apples and thyme, red cabbage, chestnuts and homemade dumplings |
390 Kč |
dezert |
alla card |
K těmto pokrmům podáváme Svatomartinská vína |
z vinařství Mádl |
Tramín červený |
Svatovavřinecké |
0,75 l ………. 350 Kč |
0,15 l ………………. 69 Kč |