Od úterý 9.11. do neděle 14.11.2021 podáváme husí speciality.

| předkrm |
| Husí jatýrka na červeném víně, bruschetta |
| Goose liver in red wine, bruschetta |
| 150 Kč |
| nebo / or |
| Husí rillettes s cibulovou marmeládou a domácím chlebem |
| Goose rilletes with onion marmelade and home made bread |
| 150 Kč |
| polévka |
| Kaldoun z husích drobů se zeleninou |
| Goose offal soup with vegetables |
| 95 Kč |
| hlavní chod |
| Přes noc pečená Svatomartinská husička plněná jablky a tymiánem, červené zelí, jedlé kaštany, karlovarský knedlík |
| Overnight roast from St. Martin’s goose stuffed with apples and thyme, red cabbage, chestnuts and homemade dumplings |
| 390 Kč |
| dezert |
| alla card |
| K těmto pokrmům podáváme Svatomartinská vína |
| z vinařství Mádl |
| Tramín červený |
| Svatovavřinecké |
| 0,75 l ………. 350 Kč |
| 0,15 l ………………. 69 Kč |