img
Business lunch 19.11. – 22.11.2019
14. listopadu 2019

 

Polévka / Soup
Dýňový krém
Pumpkin cream
59 Kč
Hlavní chody / Main course
Těstoviny s hráškem a kousky parmské šunky, smetanová omáčka
Penne with peas and pieces of Parma ham, creamy sauce
159 Kč
Taccos s trhaným krůtím masem a koriandrem
Taccos with turkey and fresh coriander
159 Kč
Španělský ptáček, rýže
Beef roulade filled with speck and onions, mustard gravy, rice
179 Kč
Menu podáváme v pracovní dny od 11:00 do 14:30 hodin.
Na toto menu se nevztahují žádné další slevy.
Změna otevírací doby
5. listopadu 2019

Vážení přátelé,

dnešním dnem počínaje dojde k drobné kosmetické úpravě naší otevírací doby, která se Vás příliš nedotkne a nám velmi uleví. S příchodem zimního času zkrátíme dobu otevření restaurace o hodinu. Tato úprava se samozřejmě netýká plánovaných vánočních večírků a dalších rezervací.

Nová otevírací doba bude vypadat následovně:

Pondělí  zavřeno
Úterý 11.00 – 22.00
Středa  11.00  –  22.00
Čtvrtek  11.00 –  22.00
Pátek  11.00 –  22.00
Sobota  11.00 – 22.00
Neděle  11.00 – 21.00

Kuchyně končí s výdejem teplých pokrmů vždy hodinu před zavírací dobou.

Děkujeme za pochopení a přejeme krásný podzim.

Váš tým Genius Loci

Svatomartinské hody v Geniu
1. listopadu 2019

Zveme Vás na naše tradiční
Svatomartinské menu, které letos startuje již
tento pátek 8.11.2019

 a jelikož svátek svatého Martina padá letos na pondělí,
budeme mít samozřejmě otevřeno i v pondělí 11.11.2019

předkrm
Husí paštika s jablečným chutney, cibulová bageta
Goose pate with apple chutney and onion baguette
129 Kč

nebo/or

Husí rillettes s cibulovou marmeládou  a domácím chlebem
Goose rilletes with onion marmelade and home made bread
129 Kč

polévka 
Krémový husí kaldoun s droby, zeleninou a máslovými knedlíčky
Creamy goose soup with offals, vegetables and butter dumplings
89 Kč

Hlavní chod
Pečená husa na jablkách, rozinkové zelí, karlovarský knedlík
Goose roasted on apples, cabbage with raisins, dumplings
360 Kč

dezert
Kdoulový crumble

Quince crumble
110 KčTěšíme se na Vaši návštěvu!
Váš tým Genuis Loci

Business lunch
21. října 2019

Máte chuť na něco rychlého, dobrého a cenově výhodného?

Mrkněte na naši novinku


Od tohoto týdne rozšiřujeme naši nabídku o
Business Lunch

polední menu servírujeme od úterý do pátku
od 11:00 do 14:30

 Mimo to si  můžete objednat i z naší stálé karty, zde však musíte počítat s vyšší časovou náročností přípravy.
Hledáme nové kolegy!
5. července 2019

 

Do našeho týmu hledáme dalšího kuchaře, případně servírku/číšníka. Nástup možný ihned.

Požadujeme příjemné vystupování, smysl pro týmovou hru, ochotu pracovat. Praxe v oboru není podmínkou.

Nabízíme nadstandardní finanční podmínky, zázemí zavedeného podniku, zaměstnanecké benefity.

Kontakt: nina.jansky@gmail.com

Adventní zpívání v Geniu Loci
25. listopadu 2017

Zveme Vás na další, letos poslední ze série komorních koncertů živé hudby. Tentokrát je téma více než jasné, budou se zpívat vánoční písně i koledy v klasickém i svěžím přepracování zpěvačky a žebrácké rodačky

Šárky Pexové a muzikálového sboru TADOOBA

v neděli 10. prosince 2017 jste tedy všichni srdečně zváni k nám do restaurace

  • začínáme v 18:00 sólovým vystoupením
  • v 19:00 se pak společně přesuneme do průjezdu, jehož kouzelná atmosféra poskytne tu nejlepší akustiku sborovému zpěvu
  • končit se bude podle nálady mezi 21. a 22. hodinou

vstupné samozřejmě nepožadujeme

Otevírací doba na konci roku
19. prosince 2016

Vážení přátelé,

naše restaurace bude otevřena bez omezení do 23.prosince včetně a  pak opět  od pondělí  26.12. až do Silvestrovského večera, kdy budeme zavírat ca. v 19:00. Poté si dáme týdenní pauzu, abychom i my načerpali nové síly a těšit se na Vás budeme již v úterý 10.ledna 2017 v našich standardních otevíracích časech.

Přejeme krásné vánoční svátky a mnoho zdraví, štěstí a lásky do příštího roku.

Váš tým Genius Loci 🙂

Adventní zpívání
7. prosince 2016

Dovolujeme si Vás pozvat na adventní zpívání se Šárkou Pexovou a sborem TADOOBA, které se uskuteční tuto neděli 10.12.2016 od 19:00 v prostorách naší restaurace.

Těšíme se na Vás!

Chřestová sezóna 2016 startuje
27. dubna 2016

Zahajujeme sezónu pokrmů s královskou zeleninou. Těšte se na absolutní klasiku v podobě vařeného chřestu s přepuštěným máslem nebo holandskou omáčkou, chřestové saláty i novinky třeba s medvědím česnekem. Začínáme už zítra 28.4.2016

 

Nejlepší růžové víno světa je z jižní Moravy!
21. dubna 2016

 

 

Máme velkou radost, že na předloňský úspěch Jožky Valihracha letos navázal i pan Leoš Horák z Vrbice a se svým

Cabernet Moravia rosé , pozdní sběr, 2015

dobyl Paříž. Získat ve vinařském světě ocenění Šampion růžových vín na Vinalies Internationales Paris 2016 je něco jako získat filmového Oscara.

 

 2015-rose-horak-ps

Barva vína je jiskrná, lososově růžová. Vůně je čistá, intenzivní a jemná s výraznými ovocnými tóny. V chuti je víno šťavnaté, svěží s lehkým zbytkovým cukrem a kyselinkou. V chuti najdeme celé spektrum letního ovoce.

 

Ročník 2015
Kategorie vína Pozdní sběr
Druh vína polosuché
Doporučená archivace v letech 1-3
Vinařská obec Vrbice
Vinařská trať Ochoze
Alkohol 12 %
Zbytkový cukr 11 g/l
Kyseliny 8 g/l
Cukernatost moštu 21,2 °ČNM
Datum sklizně 3.11.2015

Zkuste v kombinaci s jehněčím hřbetem v pistáciové krustě, na dýňové kaši s dýňovým kompotem a redukcí z červeného vína nebo jako příjemné nekomplikované osvěžení s přáteli.

Ocenění:

  • Šampion růžových vín-Vinalies Internationales Paris 2016